Dobrenić - servis & trgovina

Trimeri i čistači

Svestrani trimeri za travu tvrtke Husqvarna dizajnirani su za završne poteze u ostvarenju savršenog vrta. Svi čistači šikare tvrtke Husqvarna dizajnirani su za učinkovito obavljanje radova te se jednostavno prenose i upotrebljavaju. Pile za čišćenje tvrtke Husqvarna lagane su, snažne i pogodne za zahtjevne i duge smjene u šumarstvu.

 

Opis

Trimeri

Tvrtka Husqvarna nudi vam pouzdane i snažne višenamjenske trimere. Zahvaljujući maloj težini i pametnim značajkama, prilagodljivi su i praktični. I ne morate se brinuti o ometanju susjeda. Trimeri za travu tvrtke Husqvarna dizajnirani su da bi bili što tiši – idealno ako živite u stambenom području.

Više o trimerima, kao i katalog proizvoda pogledajte ovdje: Trimer za travu | Husqvarna HR

 

Čistači

Radovi s čistačem šikare tvrtke Husqvarna bit će uravnoteženi i ugodni. Na primjer – ručka je podesiva i ergonomski oblikovana za učinkovitu uporabu. Čistač šikare također je opremljen posebno dugim vratilom kako biste mogli dosegnuti željena mjesta.

Više o čistačima, kao i katalog proizvoda pogledajte ovdje: Čistači šikare | Husqvarna HR

 

Pile za čišćenje šuma

Mislili smo na ergonomiju i ekonomiju. Motor pile za čišćenje u šumarstvu tvrtke Husqvarna dizajniran je za maksimalnu snagu, sa slabim vibracijama i manjom potrošnjom goriva.

Više o pilama za čišćenje šuma, kao i katalog proizvoda pogledajte ovdje: Pile za čišćenje šume | Husqvarna HR