Dobrenić - servis & trgovina

Motorne pile

Husqvarna od 1959. dizajnira kvalitetne motorne i štapne pile koje ispunjavaju vaše potrebe i obavljaju svaki zadatak. Ponuda motornih i štapnih pila tvrtke Husqvarna idealna je kombinacija upravljivosti, izdržljivosti i reznog kapaciteta – prilagođenih za sve zahtjeve – od malih, brzih rezova i uzastopnog rezanja drva za potpalu do obaranja stabala i potkresivanja.

Opis

Naglasak je stavljen na upravljivost i ergonomiju. Zahvaljujući slabim žiroskopskim silama i izvrsnoj raspodjeli težine korisnik se manje napreže i lakše upravlja pilom.

Sve motorne pile tvrtke Husqvarna dizanirane su i razvijene s naglaskom na naša tri glavna područja: rezni kapacitet, pokretljivost i izdržljivost. Ona se prenose u proizvode s dojmljivim brzinama lanca i omjerima težine i snage, koji su lagani i lako se upotrebljavaju. Svi su konstruirani od izdržljivih i trajnih materijala. Izrađeni su da traju, a dizajnirani za učinkovitost.

Više o motornim pilama, kao i katalog proizvoda pogledajte ovdje: Motorne pile | Husqvarna HR

 

Štapne pile tvrtke Husqvarna jednostavno se usmjeravaju, a velikim ubrzanjem osiguravaju snažno potpomaganje. Ostvarit ćete željeni rezultat – bez ljestava ili dizalice.

Štapna pila tvrtke Husqvarna opremljena je s više praktičnih inteligentnih značajki. Funkcija Smart Start® omogućuje brzo pokretanje uz minimalan napor, a inercijski kotač za uravnotežavanje smanjuje vibracije i poboljšava rezni učinak.

Udobne naramenice, meke ručke i prilagodljiv ovjes smanjuju opterećenje ruku i čine je ergonomičnim, ugodnim i pouzdanim partnerom.

Više o štapnim pilama, kao i katalog proizvoda pogledajte ovdje: Štapne pile | Husqvarna HR