Dobrenić - servis & trgovina

Baterijski program

Upoznajte asortiman baterijskih alata tvrtke Husqvarna od 18 V i 36 V dizajniranih za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Serija baterijskih proizvoda tvrtke Husqvarna obuhvaća širok raspon proizvoda, kako za profesionalnu, tako i za svakodnevnu kućnu upotrebu. Svi su opremljeni intuitivnim tipkovnicama, koje omogućuju lako upravljanje u bilo kojem trenutku. U prednosti upotrebe baterijskih strojeva ubrajaju se niska razina vibracija, nedostatak izravnih emisija CO2 tijekom upotrebe i minimalni zahtjevi održavanja, kao i opuštajući rad s motorima koji emitiraju nisku razinu buke.

 

Opis

Baterijski proizvodi tvrke Husqvarna

Pronađite svu baterijsku opremu za najbolji rad s baterijskim strojevima marke Husqvarna – od baterija i punjača do dodatne opreme i transportnih kutija.

Naš asortiman profesionalnih proizvoda osigurava potrebnu snagu, s manje emisija i nižim troškovima pogona.

Više o baterijskim proizvodima, kao i katalog proizvoda pogledajte ovdje: Baterijski proizvodi tvrtke Husqvarna | Husqvarna HR

 

Profesionalni baterijski proizvodi tvrtke Husqvarna

Cijeli asortiman profesionalne baterijske opreme tvrtke Husqvarna može se svesti na prednosti: niska razina buke, rad bez emisija i manje štetne vibracije.

S našim novim asortimanom profesionalne, baterijske i ručne, opreme krajolik možete oblikovati ne brinući o parama i buci. Lagani i osmišljeni za udobnu i jednostavnu upotrebu u dugim smjenama, dovoljno su tihi za upotrebu na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme. Benzin je nepotreban, a ispunjavaju čak i najstrože propise o zaštiti okoliša.

Više o profesionalnim baterijskim proizvodima, kao i katalog proizvoda pogledajte ovdje: Profesionalni baterijski proizvodi tvrtke Husqvarna | Husqvarna HR