Usisivač WDC 325L

Cijena: 2.200,00 kn

Mokro-suhi usisavač izrađen kako bi vam pružio performanse i izdržljivost koje su vam potrebne za usisavanje i čišćenje bilo prašine, prolivenih tekućina ili drugog sitnog materijala. Snažna i pouzdana turbina s većim kapacitetom, intuitivnim kontrolama, pametnim skladištenjem i jednostavnim zbrinjavanjem čine stroj spremnim za teško svakodnevno čišćenje. Ovaj usisavač dolazi s mnogim pametnim i moćnim značajkama, kao što su kontrola brzine, utičnica i adapter za električni alat. WDC 325L ispunjava zahtjeve klase prašine L, gdje je dopušteno više od 1% izlučene prašine koja prolazi kroz filtar.

 

 

 

 

 

Specifikacije

Karakteristike
Air flow 3700 l/min
Max. vacuum 235 mbar
Težina 8500 g
Oprema
Dužina cijevi 5 m
Kapacitet spremnika 25 l
Motor
Snaga 1200 w
Voltaža 230-240 v
Zvuk, vibracije
Jačina vuka (garantirana LWA) 72 dB (A)
Vibtacije 1,5 m/s

Značajke

Perivi PET filter uložak

Filter je razvijen za iznimno dug životni vijek, što znači niže troškove održavanja. Isti se filter koristi i za vlažne i za suhe primjene te osigurava visoku učinkovitost filtriranja.

Ručica za podizanje spremnika

Ručica za podizanje čini praznjenje spremnika vrlo jednostavnim. Jednostavno odvojite gornji dio i odložite sadržaj

Utičnica s automatskim pokretanjem / zaustavljanjem

Funkcija start / stop automatski se aktivira kada je priključen električni alat. Usisavač nastavlja raditi pet sekundi nakon isključivanja kako bi potpuno ispraznio usisno crijevo od prašine.

Varijabilna kontrola brzine i lagani start

Usisavanje se može prilagoditi alatu s kojim se koristi, kao i smanjenju razine buke kada nije potrebna puna snaga. Laganii start izbjegava visoki napon te smanjuje rizik od pregorijevanja osigurača.


Povratak »