PW490

Cijena: 5.950,00 kn

Vrlo veliki i moćan visokotlačni perač s robusnim i ergonomskim dizajnom, izrađen za najteže vanjske poslove čišćenja. Pumpa izrađena od mesinga s keramičkim klipovima osigurava izvanrednu izdržljivost. Pomoću regulacije tlaka možete savršeno prilagoditi protok vode i tlak. Uključuje integrirani spremnik za deterdžent koji se kontrolira na prednjoj ploči. Osovina glave pumpe osigurava izvanrednu dugoročnu izvedbu. Uključeno čelično ojačano visokotlačno crijevo. Ručka na stroju je lagana i udobna te nije potreban čvrst stisak prilikom korištenja.Indukcijski motor osigurava pouzdanu izvedbu dok aluminijska drška olakšava transport. Brzo priključivanje crijeva, veliki i robusni kotači za bolju vuču i dugačka mlaznica dopunjuju osjećaj kvalitete i jednostavnog korištenja. Dvije zakretne funkcije za podešavanje mlaznice i brzi priključci sprječavaju dugotrajnu instalaciju.Skladištenje pribora na unutarnjim dijelovima, kolut za crijevo i spremnik kabela za napajanje čine rad učinkovitim. Uključene su dvije mlaznice.

 

 

 

Specifikacije

Karakteristike
Dužina kabla 15 m
Maksimalni tlak 190 bar
Maksimalan temperatura ulazne vode 60 c
Protok vode 570-650 l/h
Oprema
Dužina crijeva 15 m
Kapacitet spremnika 2 l
Motor
Snaga 3300 w
Voltaža 230 v
Zvuk, vibracije
Vibtacije 2,5 m/s

Značajke

Čelično ojačana crijeva za visoki pritisak

Fleksibilno visokotlačno crijevo ojačano je čelikom kako bi vam pružilo dodatnu izdržljivost, lako rukovanje i produljeni vijek trajanja proizvoda.

Drška za lako rukovanje

U ovoj ergonomski dizajniranoj funkciji aktiviranje okidača savršeno se prilagođava vašim prstima. To znači manje napora i veću udobnost za vašu ruku, posebno tijekom duljeg korištenja.

Glava crpke od mesinga

Dodatna izdržljiva glava crpke izrađena je od mesinga, što smanjuje rizik od loma i osigurava izvanrednu dugoročnu izvedbu.

Keramički premazani klipovi

Keramički premazani klipovi profesionalna su značajka koja čini vaš rad još pouzdanijim i produžuje vijek trajanja vašeg stroja.


Povratak »