PW 360

Cijena: 4.300,00 kn

Visokoučinkoviti stroj s robusnim i ergonomskim dizajnom, za izvrsne rezultate i zahtjevne poslove kao što su pranje vozila i kamenih zidovova. U paketu je uključeno čelično ojačano visokotlačno crijevo. Drška je udobna i aktiviranje pranja se vrši bez potrebe za jačim pritiskom. Indukcijski motor i metalna pumpa osiguravaju pouzdan rad i dug životni vijek proizvoda.Transport perača je lagan zahvaljujući aluminijskoj ručici za nošenje. Brzo priključivanje crijeva, veliki i robusni kotači za bolju vuču, a dugačka mlaznica samo upotpunjava iskustvo korištenja. Dvije zakretne funkcije, za podešavanje mlaznice i brzo priključivanje, sprječavaju komplikacije prilikom pripreme i korištenja perača. Skladištenje pribora na unutarnjim dijelovima, kolut za crijevo i spremanje kabela za napajanje čine rad učinkovitim. U paket su uključene dvije mlaznice i jedan raspršivač pjene.

 

 

 

Specifikacije

Karakteristike
Dužina kabla 5 m
Maksimalni tlak 145 bar
Maksimalan temperatura ulazne vode 40 c
Protok vode 410-500 l/h
Oprema
Dužina crijeva 10 m
Kapacitet spremnika 0,5 l
Motor
Snaga 2300 w
Voltaža 230 v
Zvuk, vibracije
Vibtacije 2,5 m/s

Značajke

Čelično ojačana crijeva za visoki pritisak

Fleksibilno visokotlačno crijevo ojačano je čelikom kako bi vam pružilo dodatnu izdržljivost, lako rukovanje i produljeni vijek trajanja proizvoda.

Drška za lako rukovanje

U ovoj ergonomski dizajniranoj funkciji aktiviranje okidača savršeno se prilagođava vašim prstima. To znači manje napora i veću udobnost za vašu ruku, posebno tijekom duljeg korištenja.

Kolut crijeva

Praktično i učinkovito skladištenje crijeva jednostavnim namotavanjem

Metalna pumpa

Pumpa je izrađena od metala kako bi se smanjila opasnost od loma i osigurala vašem proizvodu dulji životni vijek.


Povratak »