Rezač K770

Cijena: 11.100,00 kn

Husqvarna K 760 je moćan i svestran rezač sa značajkama koje ga čine jednim od najboljih na tržištu. Opremljen je novom generacijom aktivnog filtera zraka (Active Air Filtration™), koji dozvoljava korištenje do jedne godine bez izmjene filtera. K 760 je opremljen motorom X-Torq ® koji smanjuje emisije do 75% i smanjuje potrošnju goriva za 20%. Druge važne značajke uključuju DuraStarter ™, starter koji podiže pouzdanost i vijek trajanja proizvoda te je zaštićen od prašine, dekompresijski ventil čini rezač lakim za pokretanje. K 760 je idealan za rezanje betona i kamena u izgradnji, nadogradnji i uređenjima. Savršen za rezanje manjih rupa i podešavanje otvora prozora i vrata, kao i cijevi, asfalta i rezanje metala.

 

Specifikacije

Motor
Zapremina cilindra 73,5 cm³
Izlazna snaga 3,7 kW
Vibration & noise data
Vibracije prednje ručke, 2 vrijednosti 1,9/2 m/s²
Vibracije stražnje ručke, 2 vrijednosti 2,6/2,6 m/s²
Jačina zvuka u uhu operatera 101 dB(A)
Nivo zvuka, LWA 113 dB(A)
Rezna oprema
Promjer rezne ploče 300/350 mm
Najveća dubina rezanja 100/125 mm
Overall dimensions
Težina (bez rezne opreme) 2 vrijednosti 9,7/9,9 kg

Značajke

Antivibracijski sistem

Naš antivibracijski sistem smanjuje vibracije u ručkama tako da je rezač ugodnije držati i može se rukovati njime duže vrijeme. Kako bi se korisniku omogućio komforniji radni položaj sa manje napora, rukohvati su dovoljno razmaknuti. Rukohvati i kratko tijelo motora, omogućavaju korisniku da stoji uvijek blizu stroja za lakše rukovanje i kontrolu.

DEX

DEX, sistem za prašinu namijenjen suhom i mokrom rezanju. Većina ostalih modela u ponudi opremljeni su kitom za mokro rezanje sa smanjenom potrošnjom vode u usporedbi s konkurencijom.

DEX

DEX, novi sistem usisavanja prašine koji omogućava čišće rezanje sa smanjenim korištenjem vode.

DuraStarter™

Patentiran, zabrtvljen starter, u kojem su povratna opruga i ležaj kotura zabrtvljeni, što daje dodatnu pouzdanost našim rezačima.

Fine-tuned ergonomics

Compact design, low weight and correctly positioned handles make our machines easier to handle. Also, our anti-vibration system in the handles provides a more convenient handling during long shifts.

Pročišćavanje zraka Active Air Filtration™

Jedinstven sistem pročišćavanja zraka sastoji se od tri zasebna filtera koji produljuju radni vijek stroja i smanjuju servisne intervale, a samim time i troškove održavanja. Jedan od najefikasnijih sistema na tržištu, bez potrebe za promjenom filtera do jedne godine!

SmartCarb™

Ugrađena automatska kompenzacija filtera zraka održava veliku snagu i smanjuje potrošnju goriva.

X-Torq™

A unique engine technology that increases power and reduces fuel consumption by up to 20 % and exhaust emissions by up to 75 %. The secret behind this unique engine technology is that it uses dual flushing ducts: one for clean air and one for the fuel and air mixture.Još značajki

  • Zabrtvljen prijenos
Povratak »