Rezač K4000 - električni model

Cijena: 8.550,00 kn

Snažan, višenamjenski električni rezač, uključuje kit za mokro rezanje. Omogućuje rezanje u zatvorenim prostorima sa minimumom prašine. Korištenjem kita za mokro rezanje sa specijalno dizajniranim mlaznicama u kombinaciji s dvostruko izoliranim rotorom i GFCI (Ground-Fault Circuit Interrupter) funkcijom, kombinira prednosti električnog rezača i učinkovito suzbija prašinu. K4000 prvi je model s Husqvarna DEX sustavom prigušivanja prašine.

 

Specifikacije

Motor
Napon 230 / 120 / 110 V
Nazivna struja, A 12/15/20 A
Nazivna snaga 2700/1800/2200 W
Rezna oprema
Promjer rezne ploče 350 mm
Najveća dubina rezanja 125 mm
Dimenzije
Težina (bez rezne opreme) 8,9 kg
Vibracije
Vibracije prednje ručke 3,5 m/s²
Vibracije stražnje ručke 3,5 m/s²
Zvuk i buka
Nivo zvuka, LWA 105 dB(A)
Jačina zvuka u uhu operatera 95 dB(A)

Značajke

Electronic Softstart

Omogućava start sa sporim osiguračima.

Elgard

Napredna elektronička zaštita od preopterećenja – mijenja se brzina okretanja kao upozorenje na nadolazeće preopterećenje.

Mogućnost mokrog rezanja, izvana i iznutra

Sa Husqvarna K 3000 Wet sada su mogući manji poslovi rezanja u zatvorenim prostorima sa minimumom prašine i vode. Komplet za mokro rezanje sa posebno dizajniranim mlaznicama u kombinaciji sa duplo izoliranim rotorom i GFCI.

Posebno dizajnirane mlaznice za vodu

Sa mlaznicama u posebno dizajniranim kućištima smještenimna na najoptimalnijim pozicijama, protok vode može se održati na minimumu. Količina vode je dovoljna za suzbijanje prašine i minimalizira ostatak čestica prašine i vode uokolo. To će olakšati sakupljanje kašaste mase nastale rezanjem.

Vučna rotacija

Vučna rotacija smanjuje rizik od zapinjanja i povratnog udarca.


Povratak »