Baterijski trimer 115iL

Cijena: 2.700,00 kn

Lagan, udoban i jednostavan baterijski trimer idealan je za košnju rubova travnjaka ili manjih područja visoke trave. Odlikuje se snažnim baterijskim motorom s četkicama koji ne proizvodi vibracije niti štetne emisije plinova. Dovoljno je tih za uporabu u stambenim područjima bez ometanja vlastite obitelji ili susjeda. Intuitivna tipkovnica za sigurno i praktično pokretanje i zaustavljanje. Teleskopska osovina za prilagodbu dužine i udobna drška koja se može podešavati jamče učinkovitost, štedljivos, lako pospremanje, transport i korištenje. *** U paketu dolazi s punjačem i baterijom ***

 

Specifikacije

Battery
 Baterija Li Ion
Napon akumulatora 36 V
Vibration & noise data
Jačina zvuka u uhu operatera 77 dB(A)
Nivo zvuka, LWA 91 dB(A)
Overall dimensions
Širina košnje 33 cm
Weight without battery 3,45 kg

Značajke

Bežična sloboda

Nema benzina, nema buke motora, nema direktnih emisija plinova, potrebno je samo pritisnuti tipku i možete početi s radom. Snažna litij ionska baterija od 36V je dizajnirana za pouzdanu i dugotrajnu upotrebu i to za više stotina punjenja. Baterijska serija marke Husqvarna u ponudi za vas još imaju lančanu pilu i škare za živicu.

Li-ion power

The Li-ion battery provides long lasting power and top class performance.

Motor bez četkica

Visok okretni moment naspram težine omogućuje bolju efikasnost, pouzdanost, manji nivo buke i produljen životni vijek stroja.

Podesiva prednja ručka

Lako podesiva prednja ručka za bolju kontrolu i udobno korištenje

savE

Choose savE for maximum runtime.
 

Tap 'n Go glava flaksa

Twin line cutting system with Tap 'n Go for quick line feed.Još značajki

 
Povratak »